Kérdések

Mi a fase24?

A fase24 egy független regisztrációs adatbázis, valamint egy olyan platform, amely biztonsági megoldásokat kínál ügyfeleinek és partnereinek a gondtalan kerékpározáshoz. Ausztriában és Magyarországon már több mint 1000 partner kínálja ügyfeleinek a fase24 biztonsági termékeit (bikePAYMENT biztosítási csomag és regisztráció). A tendencia növekszik! Neves biztosítótársaságok, szervezetek és kiskereskedelmi láncok is együttműködnek velünk.

Mi az a bikePAYMENT biztosítási csomag?

A bikePAYMENT a fase24 terméke, amelyet az Allianz Partners és a GrECo International együttműködésével fejlesztett ki.

A bikePAYMENT biztosítási csomag a következő modulokat tartalmazza:

> A kerékpár regisztrálása a fase24-nél

A fase24 egy független regisztrációs adatbázis, amelyben a kerékpárok/e-bike-k adatait a személyes adatokkal együtt központilag tárolják. A nyilvántartásba vétel tehát a kerékpár/e-bike vázszáma alapján történik, nem pedig egy könnyen eltávolítható matricán keresztül. Ezáltal egy fase24 regisztráció a tulajdonjog igazolására szolgálhat. Minden tárolt tulajdonosi és kerékpáros adat SSL-titkosítással és adatvédelemmel van ellátva. Az ügyfelek és a partnerek a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül frissíthetik az adatokat, és bejelenthetik az esetleges lopást.
A regisztrációval jelentősen megnő az esélye annak, hogy lopás esetén visszakapja a kerékpárt. A kiválasztott hatóságok hozzáférnek a fase24 adatbázisához, és így megállapítható a jogos tulajdonos.

> Biztosítási fedezet, beleértve az Allianz Partners segítségnyújtási szolgáltatásait is

A biztosítási csomag mindent tartalmaz, amire egy kerékpáros szíve vágyhat:
átfogó biztosítási fedezet a kerékpárban keletkező károkra, beleértve az e-bike akkumulátorát, valamint a rablás/lopás esetére, továbbá a helyszínen történő segítségnyújtás megszervezése meghibásodás esetén és költségtérítése, beleértve a visszaszállítást.

A bikePAYMENT biztosítási csomagokról további információkat az bikePAYMENT biztosítási csomag menüpont alatt talál.

Milyen kerékpárokat lehet a bikePAYMENT-tel biztosítani?

Minden kerékpár és e-kerékpár bruttó 4.320.000 HUF-ig összértékig biztosítható. A biztosításkötésre a vásárlást követő 12 hónapig van lehetőség, ha a kerékpár sérülésmentes állapotban van, és a fase24 regisztrációs folyamat során feltölt egy aktuális fényképet a kerékpárról.

Hogyan lehet a kárt/lopást bejelenteni?

A bikePAYMENT kárbejelentés menüpont az online kárbejelentő űrlapokhoz vezet.

Hogyan jelenthet be olyan meghibásodást, amelyhez helyszíni segítségre van szüksége?

Telefonon a +36 1 814 9504 számon, hétfőtől vasárnapig 0-24 óráig.

Hol található a vázszám?

A kerékpár vázszáma általában a középcsapágy ház alsó felén található, de néha a vázcsövek valamelyik részén, a nyeregcsövön vagy a kerékfelfüggesztésen is megtalálható.

Mely adatok módosíthatók utólag?

A kerékpár vázszámát vagy a képeket utólag NEM lehet megváltoztatni!
Minden egyéb módosítási igényt (cím, telefonszám, e-mail) a fase24 kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül lehet bejelenteni.

%d